Veiligheid & toegankelijkheid

Het veiligheidsaspect is de rode draad in de bedrijfsvoering van Splashtours. De veiligheid van Splashtours is een voorwaarde voor de continuïteit van het bedrijf. De amfibiebus is goedgekeurd door de Nederlandse Scheepvaart Inspectie en voorzien van certificaten van Lloyds en de Rijksdienst voor Wegverkeer.

De amfibiebus is uitgerust met alle benodigde veiligheidsvoorwaarden. De bemanning van Splashtours is opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Deze opleiding bestaat uit brandbestrijding, ontruimingen, reanimatie en eerste hulp bij ongelukken. Daarnaast krijgt de bemanning steeds bijscholingen om ten alle tijden de passagiers in veiligheid te kunnen brengen.

Toegankelijkheid / mindervalide

De Splashbus is helaas niet rolstoelvriendelijk. Om de bus te betreden, dien je in staat zijn om een trap (met touwleuning) op te gaan met ongeveer tien treden. Er is een matroos aanwezig die je hierbij helpt. Indien iemand niet zelfstandig de bus in kan, kan de tour helaas niet doorgaan voor deze persoon. De mobiliteit van onze gasten is een belangrijk onderdeel van het veiligheidsprotocol.

Rolstoelen en rollators kunnen veilig worden gestald bij onze ticketbalie op het schip De Zwarte Zwaan. Dit is bij de opstapplaats van Splashtours. 

Heb je een vraag?

Bel ons gerust: +31 (0)10 - 436 94 91